Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
Facebook Twitter Email
Nyhetsbrev
20.09.2020
     
 

Behandling av innkomne forslag i årsmøtets del 2:

Da årsmøtets del 1 (valg m.m.)  ble arrangert digitalt hadde vi håpet at del 2 (forslagene) skulle kunne behandles i et fysisk møte. Vi ser nå at det ikke lar seg gjennomføre i år, og må derfor ta også del 2 digitalt. Dette gjøres på akkurat samme måte som del 1. Det sendes ut en lenke, der kan man gå inn og se forslagene, kommentere, og stemme. De som ikke ønsker å gjøre dette digitalt, vil kunne legge en stemmeseddel i styrets postkasse, som forrige gang.
 

 

Obos vil sende ut påminnelse i SMS til de som har godkjent dette. Er du usikker på om du har gitt digitalt samtykke? Det kan du sjekke når du logger deg inn på lenken som sendes ut med innkallingen. Eller send oss en epost, så sjekker vi.

Forslagene som skal behandles er de samme som står i innkallingen som ble lagt i alle postkasser i våres. Du finner den også her.

Årsmøtets del 2 starter 20.oktober og varer i en uke. Det kommer innkallingsbrev i alle poskasser to uker før.

     
 

Arbeidet med rehabilitering av noen av trappene og sykkelstativene

Det er gjort full rehabilitering av trappene i 97A og B, og asfalten mellom trapp og inngang er erstattet med belegningsstein. Valg av stein i stedet for asfalt ble gjort av flere grunner. Overvannsproblematikk er en grunn, vedlikehold en annen. Asfalten utenfor 97-trappene var spesielt ille, og vi valgte å legge stein også utenfor C-inngangen selv om det ikke var noen trapp der. Etter 97 ble trappen i 26B rehabilitert, og nå jobbes det med trappen i 20B.

 

Vi har lenge ønsket å gjøre noe med sykkelstativene utenfor blokkene, mange var i dårlig stand, det var ikke mulig å låse fast sykkelramma i stativet, og noen stativ var dårlig plassert. Vi valgte derfor å gjøre arbeid med trapp og sykkelstativ samtidig. Trappene fikk sidevanger, det hadde de ikke tidligere. Det er flere grunner til dette, steinen på og utenfor trappene rammes inn og holdes på plass, og trappen blir derfor svært solid. Rekkverket festes i vangen, i stedet for i trappen. Rekkverkene er også annerledes enn før. Når nye rekkverk settes opp må nye forskrifter følges. Blant annet er det krav om håndløpere i to høyder, utforming og trappens høyde og lengde spiller inn. Der det er sving på trappen (20B) må det også være spiler. Både sykkelstativ og rekkverk er i stål, og krever ikke mye vedlikehold. Vi kunne valgt å få rekkverket lakkert, men valgte ubehandlet slik at sykkelstativ og rekkverk er i samme materiale.
Det er ikke planlagt rehabilitering av flere trapper når 20B er ferdig. På sikt skal alle oppganger få nye sykkelstativ, dette vil bli gjort over tid.

     
 

Container 23. september.

Vi viser til tidligere info, og minner om at det vil bli satt ut containere flere steder i borettslaget onsdag 23. september. Containeren vil være åpen mellom kl. 10 og 20. Alle må selv sørge for å kaste i containeren. Ikke spesialavfall! Det settes også ut små beholdere for småelektrisk (ikke kjøleskap og komfyrer og større ting). Noen fra styret vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål. Se etter personer i gul vest.

 
 
Fakturaadresse:
Etterstad Vest Borettslag lag 099
V/ OBOS
Postboks 6666, St. Olavsplass
0129 Oslo
E-post: styret@etterstadvest.no
Web: etterstadvest.no
Tlf: 99 04 33 48
Org-nr: 950 158 794
Styrerom:
Etterstadsletta 97
Du er påmeldt dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av nyhetsbrev fra Etterstad Vest borettslag.
Sendt fra nyhetsbrev-tjenesten MailMojo
Tweet